Uebler update fietsendragers

Nieuw: Uebler i31 Z en i41 S

Ontdek de Nieuwe Uebler i31 Z Fietsendrager – Draagvermogen van 72 KG! Ga voor Veiligheid en Flexibiliteit met Jouw Zware Fietsen en e-MTB’s.

Ben jij een trotse eigenaar van zware e-bikes en e-MTB’s en wil je ze veilig en gemakkelijk vervoeren? Maak kennis met de nieuwe Uebler i31 Z fietsendrager, een absolute gamechanger voor jouw fietsavonturen. Met een indrukwekkend draagvermogen van 72 kg en ruimte voor maar liefst 3 fietsen, biedt deze drager de ultieme flexibiliteit en gemoedsrust.

Wat maakt de Uebler i31 Z zo speciaal? Allereerst is er het lage tarragewicht en de hefboomloze IQ-vergrendeling, waardoor de montage een fluitje van een cent is. Geen gedoe meer met ingewikkelde bevestigingen – met deze fietsendrager ben je in een mum van tijd klaar om te vertrekken.

Veiligheid is ook een topprioriteit. De vergrendelbare draagarmen met tandriembevestiging zorgen ervoor dat je fietsen stevig en stabiel blijven, zelfs tijdens hobbelige ritten. En maak je geen zorgen, zelfs oversized buizen en fragiele carbon frames worden veilig vastgezet. Het handige ratelsysteem zorgt voor een eenvoudige en betrouwbare wielbevestiging, zelfs voor fietsen met bandbreedtes tot 2,8 inch.

Maar dat is niet alles. De Uebler i31 Z is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij de 60 graden kantelfunctie kun je eenvoudig toegang krijgen tot de bagageruimte van je auto, zelfs wanneer de drager volgeladen is met fietsen. En met optionele accessoires zoals een praktische oprijrail of tandriemen voor dikke fietsen, kun je de functionaliteit van de drager naar wens uitbreiden.

De Uebler i31 Z is meer dan alleen een fietsendrager. Het is jouw ticket naar grenzeloze avonturen. Maak deze zomer onvergetelijke fietstochten en vertrouw op de Uebler i31 Z om je zware fietsen veilig en gemakkelijk te vervoeren.

Gemaakt in Duitsland met hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap, biedt de Uebler i31 Z ook gemoedsrust met een garantie van 3 jaar. Kies voor de beste oplossing voor het vervoeren van je fietsen – kies voor de Uebler i31 Z fietsendrager.

Waar wacht je nog op? Ga voor veiligheid, gemak en avontuur met de Uebler i31 Z. Bestel vandaag nog en maak van jouw fietstochten een onvergetelijke ervaring!

Maak ook kennis met de Uebler i41 S opvouwbare fietsendrager! Met een verlengde vouwhoek van 90° en ruimte voor 4 fietsen is dit de ideale keuze voor gezinsuitjes en avonturen met vrienden.

Geplaatst in Nieuws.